Valentýnský ples Sušilky


Naše škola ZŠ Boskovice Sušilova pořádala dne 22. 2. 2024 v boskovické Sokolovně Valentýnský ples. Jedná se o tradiční školní akci a letos se ples konal již po čtrnácté.
Celým večerem nás doprovázela výtečná hudební skupina Nota Bene a také moderátoři z devátých ročníků. Také jste si mohli zakoupit občerstvení pana Lukáše Bohatého – Bohatý catering. A nechyběla ani tombola.
Na plese zpestřila program svým znamenitým vystoupením taneční skupina BAMI. A hned poté přišla na řadu skvělá předtančení třídy 9. D a 9. E, která se stala tradicí našeho plesu. Žáci za svůj taneční výkon sklidili zasloužený potlesk. Nutno podotknout, že předtančení je náročná show, které se několik měsíců věnovali žáci pod vedením zkušené choreografky paní učitelky Skotákové.
Všichni přítomní se dobře bavili, a to především společnými tanci, které předtancovaly žákyně osmé třídy. Tancovalo se například Hlava, ramena…, Ptačí tanec, baby shark, Makarena, Sacu Buci, Letkis a na závěr country tance. Do tančení v doprovodu hudební skupiny se zapojili úplně všichni včetně učitelů, žáků i rodičů a prarodičů.
Protože jsme deváťáci, hlavním bodem programu bylo slavnostní „šerpování“, kterého se ujali paní učitelka Kolářová s paní asistentkou Fabiánkovou, pan učitel Bohatec a také pan ředitel Ochmanský.
Děkujeme všem učitelům a rodičům a panu školníkovi, prostě všem, kdo se podíleli na přípravě plesu, který jsme si náramně užili.

Jolana Soukopová a Nikol Španělová, 9. E


IMG_0208.jpeg IMG_20240222_175847.jpg ples24.2.jpeg ples24.3.jpeg ples24.6.jpeg ples24.7.jpg ples24.8.jpeg ples24.11.jpeg ples24.13.jpeg ples24.14.jpeg ples24.15.jpeg stažený soubor (1).jpeg stažený soubor.jpeg